Olemme seuraavan kerran avoinna:

to 2.2. klo 10-18
(avoinna myös sopimuksen mukaan, soita ja sovi: 044 963 4992)

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, (Käynti Aallonpohjanpolulta) 02320 Espoo, Kivenlahti.
30 minuutin parkkipaikka parkkihallin edessä Merivirta kadulla.

Yhteydenotto

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, niin liitä viestiisi myös puhelinnumerosi. vaatekorjaus@gmail.com

Soita meille

puh. 044 963 4992

Nopeampi palvelu

Nopeamman palvelun saat kuitenkin aina soittamalla. Työpisteessämme emme aina ehdi työtilanteiden vuoksi vastaamaan sähköposteihin.

Yllä olevassa kartassa sijaintiamme osoittavan punaisen kohdistimen kärki on juuri siinä kohdassa taloa, jossa liikkeemme sijaitsee 1. kerroksessa katutasossa. Liikkeemme on Aallonpohjanpolun puolella talon päädyssä.

Kivenlahden metroasemalta liikkeeseemme matkaa noin 110m.

Töiden nouto

Lähetämme valmistuneesta työstä asiakkaallemme viestin sekä otamme yhteyttä puhelimitse, kun työ/työt ovat noudettavissa.

Toivomme, että asiakkaamme voisivat noutaa työt mahdollisimman pian, kun olemme ilmoittaneet niiden valmistumisesta, etteivät valmiit työt jää turhaan pitkäksi aikaa liikkeeseemme.

Säilytämme asiakkaan meille korjaukseen tuomaa vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet työn valmistumisesta, ellei ole muuta asiassa erikseen sovittu.

Ompelijamme vastaa kysymyksiisi

Jos sinulla on kysyttävää, kankaista, materiaaleista, tyyleistä, muodistamisesta, korjauspalveluistamme yms. niin ompelijamme vastaa aina mielellään kysymyksiisi. Olemme tekstiilialan ammattilaisia ja työskentelemme päivittäin kankaiden, vaatteiden ja vaatetus- sekä tekstiilialaan liittyvien asioiden parissa. Voit huoletta tarkistaa ompelijaltamme, miten esimerkiksi eri vaatteita ja tekstiilejä tulisi hoitaa, että ne kestävät parhaiten ja pysyvät hyvässä kunnossa.

Jos olet hiukankin epävarma siitä, että kannattaako jokin vaate korjauttaa tai muodistaa, niin tule rohkeasti liikkeeseemme näyttämään ko. vaate. Ompelijamme kertoo, mitä vaatteelle voisi mahdollisesti tehdä ja hän antaa myös tarkan arvion työstä ja sen kustannuksista.

Ompelijamme auttaa sinua mielellään ja voimme yhdessä katsoa, minkälaiset vaatteet sopisivat parhaiten juuri sinun vartalolle. Ompelijallamme on yli 20 vuoden kokemus vaatetus- ja tekstiilialasta ja siksi hänellä on selkeä näkemys siitä, minkälainen malli sopii eri vartalotyypeille. 

Vaatteita myyvien kauppojen valmisvaatteista ei läheskään aina ole mahdollista löytää mieluista ja sopivan kokoista vaatetta. Pienillä muokkauksilla ja korjauksilla valmisvaate voidaan kuitenkin ’stailata’ hyvin istuvaksi. Kun sitten haluat jotakin varmasti itsellesi mieluista, niin vaatteen teettäminen voi olla silloin ainoa jäljelle jäävä oikea ratkaisu. 

Vaatekorjaus.fi valmistaa myös asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan vaatteita laidasta laitaan. Kokenut ompelijamme auttaa sinua mielellään vaatteiden suunnittelussa.

Olet lämpimästi tervetullut liikkeeseemme; Ristiaallokonkatu 3, Espoo, Kivenlahti.

Call Now Button