Liikkeemme on avoinna seuraavasti:

  • ke 10.8. klo 11-18

Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Soita ja sovi: 044 963 4992

Osoitteemme:

Ristiaallokonkatu 3,
02320 Espoo
(Kivenlahti)

Yhteydenotto

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin liitä viestiin myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi. vaatekorjaus@gmail.com

Nopeamman palvelun saat aina kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Yllä olevassa Google kartassa sijaintiamme osoittavan punaisen kohdistimen kärki on juuri siinä kohdassa, jossa liikkeemme sijaitsee talon 1. kerroksessa katutasossa.

Töiden nouto


Lähetämme valmistuneesta työstä asiakkaallemme viestin sekä otamme yhteyttä puhelimitse, kun työ/työt ovat noudettavissa.

Toivomme, että asiakkaamme voisivat noutaa työt mahdollisimman pian, kun olemme ilmoittaneet niiden valmistumisesta, etteivät valmiit työt jää turhaan pitkäksi aikaa liikkeeseemme.

Säilytämme asiakkaan meille korjaukseen tuomaa vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet työn valmistumisesta, ellei ole muuta asiassa erikseen sovittu.

Ompelijamme vastaa kysymyksiisi


Jos sinulla on kysyttävää, kankaista, materiaaleista, tyyleistä, muodistamisesta, korjauspalveluistamme yms. niin ompelijamme vastaa aina mielellään kysymyksiisi. Olemme tekstiilialan ammattilaisia ja työskentelemme päivittäin kankaiden, vaatteiden ja vaatetus- sekä tekstiilialaan liittyvien asioiden parissa. Voit huoletta tarkistaa ompelijaltamme, miten esimerkiksi eri vaatteita ja tekstiilejä tulisi hoitaa, että ne kestävät parhaiten ja pysyvät hyvässä kunnossa.

Jos olet hiukankin epävarma siitä, että kannattaako jokin vaate korjauttaa tai muodistaa, niin tule rohkeasti liikkeeseemme näyttämään ko. vaate. Ompelijamme kertoo, mitä vaatteelle voisi mahdollisesti tehdä ja hän antaa myös tarkan arvion työstä ja sen kustannuksista.

Ompelijamme auttaa sinua mielellään ja voimme yhdessä katsoa, minkälaiset vaatteet sopisivat parhaiten juuri sinun vartalolle. Ompelijallamme on yli 20 vuoden kokemus vaatetus- ja tekstiilialasta ja siksi hänellä on selkeä näkemys siitä, minkälainen malli sopii eri vartalotyypeille. 

Vaatteita myyvien kauppojen valmisvaatteista ei läheskään aina ole mahdollista löytää mieluista ja sopivan kokoista vaatetta. Pienillä muokkauksilla ja korjauksilla valmisvaate voidaan kuitenkin ’stailata’ hyvin istuvaksi. Kun sitten haluat jotakin varmasti itsellesi mieluista, niin vaatteen teettäminen voi olla silloin ainoa jäljelle jäävä oikea ratkaisu. 

Vaatekorjaus.fi valmistaa myös asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan vaatteita laidasta laitaan. Kokenut ompelijamme auttaa sinua mielellään vaatteiden suunnittelussa.

Olet lämpimästi tervetullut liikkeeseemme; Ristiaallokonkatu 3, Espoo, Kivenlahti.

Call Now Button