Vaatteiden ompelu ja korjauspalvelu Espoon Kivenlahdessa

Olemme seuraavan kerran avoinna:

to 23. 5. klo 12-17
Avoinna myös sopimuksen mukaan. Soita ja sovi:
044 963 4992

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3,
(Käynti Aallonpohjanpolun puolelta)
02320 Espoo, Kivenlahti.
30 minuutin parkkipaikka parkkikiekolla sijaitsee parkkihallin edessä Merivirta kadulla, josta matkaa liikkeeseemme on noin 50 m. Kulku jalan tapahtuu parhaiten lasten leikkikentän ja parkkihallin välistä tai parkkihallin sisältä hallin oikeata reunaa pitkin.

Yhteydenotto

Puhelimitse tai tekstiviestillä
Soita meille: 044 963 4992
Nopeimman palvelun saat aina soittamalla.

Kartalla oleva punainen merkki ja sen kärki osoittaa juuri siihen kohtaan rakennusta, jossa liikkeemme sijaitsee katutasossa.

Opastus, kuinka tulla liikkeeseemme Kivenlahteen kahdesta eri suunnasta Merivirta katua pitkin. Ompelimo | Vaatekorjaus | Korjausompelimo.

Kivenlahden metroasemalta liikkeeseemme on matkaa noin 110m.

Töiden nouto

Lähetämme valmistuneesta työstä asiakkaallemme viestin sekä otamme yhteyttä puhelimitse, kun työ/työt ovat noudettavissa.

Toivomme, että asiakkaamme voisivat noutaa työt mahdollisimman pian, kun olemme ilmoittaneet niiden valmistumisesta, etteivät valmiit työt jää turhaan pitkäksi aikaa liikkeeseemme.

Säilytämme asiakkaan meille korjaukseen tuomaa vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet työn valmistumisesta, ellei asiassa ole erikseen muuta sovittu.

Ompelijamme vastaa kysymyksiisi

Jos sinulla on kysyttävää, kankaista, materiaaleista, tyyleistä, muodistamisesta, korjauspalveluistamme yms. niin ompelijamme vastaa aina mielellään kysymyksiisi. Olemme tekstiilialan ammattilaisia ja työskentelemme päivittäin kankaiden, vaatteiden ja vaatetus- sekä tekstiilialaan liittyvien asioiden parissa. Voit huoletta tarkistaa ompelijaltamme, miten esimerkiksi eri vaatteita ja tekstiilejä tulisi hoitaa, että ne kestävät parhaiten ja pysyvät hyvässä kunnossa.

Jos olet hiukankin epävarma siitä, kannattaako jokin vaate korjauttaa tai muodistaa, niin tule rohkeasti liikkeeseemme näyttämään ko. vaate. Ompelijamme kertoo, mitä vaatteelle voisi mahdollisesti tehdä ja hän antaa myös tarkan arvion työstä ja sen kustannuksista.

Autamme tekemään sopivia valintoja

Ompelijamme auttaa sinua mielellään ja voimme yhdessä katsoa, minkälaiset vaatteet sopisivat parhaiten juuri sinun vartalolle. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaatetus- ja tekstiilialasta ja siksi ompelijallamme on selkeä näkemys siitä, minkälainen malli sopii eri vartalotyypeille. 

Vaatteita myyvien kauppojen valmisvaatteista ei läheskään aina ole mahdollista löytää mieluista ja sopivan kokoista vaatetta. Pienillä muokkauksilla ja korjauksilla valmisvaate voidaan kuitenkin ’stailata’ hyvin istuvaksi. Kun sitten haluat jotakin varmasti itsellesi mieluista, niin vaatteen teettäminen voi olla silloin ainoa jäljelle jäävä oikea ratkaisu. 

Vaatekorjaus.fi valmistaa myös asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan vaatteita laidasta laitaan. Kokenut ompelijamme auttaa sinua mielellään vaatteiden suunnittelussa.

Olet lämpimästi tervetullut liikkeeseemme; Ristiaallokonkatu 3, Espoo, Kivenlahti.