Teemme vaatteiden ja kodin tekstiilien korjaus-, paikkaus-, suunnittelu- ja valmistustöitä.

VAATEKORJAUS

Mittatilauspuvun valmistusta vaatekorjaus.fi

Teemme vaatteiden korjaukset, paikkaukset, lyhennykset, pidennykset, muodistukset yms. Housun lahkeiden lyhennykset. Hihojen lyhennykset. Pukujen muokkaukset jne.

VETOKETJUN VAIHTO

Vetoketjujen vaihtotyö vaatekorjaus.fi

Jos vetoketjusi rikkoutuu, niin ei huolta. Vaihdamme rikkoutuneen uuteen. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia uutta ketjua, vaan meillä on parhaat kulloiseenkin vaatteeseen sopivat vetoketjut ja ne sisältyvät vetoketjun vaihtohintaan.

VERHOJEN OMPELU

Verhojen ompelua vaatekorjaus.fi

Ompelemme verhot ja muokkaamme valmiita verhoja kotiin, toimistoihin, veneisiin jne. Verhojen lyhennykset, pidennykset, rypytysnauhat yms.

VUORIKANKAIDEN UUSIMINEN

Uusimme ja vaihdamme/korjaamme vuorikankaat takkeihin, juhla-asuihin, hameisiin, nahka-asuihin yms. Teemme nahkavaatteiden korjaukset ja paikkaukset.

ISTUINTYYNYT, TYYNYT

Päälystämme istuintyynyt kotiin, terassille veneisiin jne. Teemme irroitettavat tyynynpäälliset. Ompelemme pöytäliinat yms. Sisustusompelua laidasta laitaan.

MITTATILAUSVAATTEET

ompelutyötä vaatteiden muokkausta

Valmistamme kaikenlaisia vaatteita mittatilauksena. Varaudu hyvissä ajoin mm. päättäjäisiin, hääjuhliin, pikkujouluihin, syntymäpäiviin jne.

KUOMUJEN KORJAUS

Teemme veneiden kuomujen korjaukset. Vahvistamme ja tarkistamme ompeleet UV-suojatulla kestävällä ompeleella. Vaihdamme ikkunat. Uusimme myös kuomujen vetoketjut pituudesta riippumatta.

PIENOMPELUTYÖT

Suoritamme kaikenlaiset pienompelutyöt mm. nappien, merkkien sekä urheilu- / peliasujen mainos-/nimikylttien ompelu yms. Korjaamme myös alusasut.

Call Now Button