Teemme vaatteiden ja kodin tekstiilien korjaus-, paikkaus-, suunnittelu ja valmistustöitä.

Vaatekorjaus

Teemme vaatteiden korjaukset, paikkaukset, lyhennykset, pidennykset, muodistukset yms. Valmistamme kaikenlaisia vaatteita. Varaudu hyvissä ajoin mm. päättäjäisiin, hääjuhliin, pikkujouluihin, syntymäpäiviin jne.

Vetoketjujen vaihdot

Jos vetoketjusi rikkoutuu, niin ei huolta. Vaihdamme rikkoutuneen uuteen. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia uutta ketjua, vaan meillä on parhaat kulloiseenkin vaatteeseen sopivat vetoketjut ja ne sisältyvät vetoketjun vaihtohintaan.

Verhojen ompelu

Ompelemme verhot ja muokkaamme valmiita verhoja kotiin, toimistoihin, veneisiin jne. Verhojen lyhennykset, pidennykset, rypytysnauhat yms.

Vuorikankaiden vaihto

Uusimme ja vaihdamme/korjaamme vuorikankaat takkeihin, juhla-asuihin, hameisiin, nahka-asuihin yms. Teemme nahkavaatteiden korjaukset ja paikkaukset.

Istuintyynyjen päällystys

Päällystämme istuintyynyt, kotiin, veneisiin, terassille jne. Paikkaamme, korjaamme ja vahvistamme veneiden pressut, talvipeitteet jne. Uusimme myös pressujen vetoketjut.

Pienompelutyöt

Suoritamme kaikenlaiset pienompelutyöt mm. nappien, merkkien sekä urheilu- / peliasujen mainos-/nimikylttien ompelu yms. Korjaamme myös alusasut.


Olemme avoinna

Koronapandemian vuoksi olemme paikalla sopimuksen mukaan ja toimimme siten, että voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisesti välttäen useamman asiakkaan samanaikaista kontaktia liikkeessämme.

Olemme paikalla ma – su, sopimuksen mukaan. Soita ja sovi: 044 963  4992.

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta, taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.

Tykkää meistä Facebook-sivulla:

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, niin liitä viestiisi myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Nopeamman palvelun saat kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Call Now Button