Vaatekorjaus

Mittatilauspuvun valmistusta vaatekorjaus.fi
Vaatteiden korjaukset | Verhojen ompelutyöt | Pienompelutyöt sekä korjaus- ja paikkausompelu. Paikkaukset, lyhennykset, pidennykset, muodistukset yms. Suoritamme housujen lahkeiden lyhennykset ja mikäli saumavaraa on tarpeeksi, voimme myös pidentää lahkeita tarvittaessa. Meiltä luonnistuu myös puvun takin ja muidenkin vaatteiden hihojen lyhennykset ja muokkaukset. Korjaamme juhlapukujen mitoitusta asiakkaan tarpeen mukaan.

Vetoketjun vaihto

Vetoketjujen vaihtotyö vaatekorjaus.fi
Mikäli takeista, housuista, mekoista jne. rikkoutuu vetoketju, niin ei huolta. Vaihdamme rikkoutuneen ketjun uuteen. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia uutta ketjua, vaan meillä on parhaat kulloiseenkin vaatteeseen sopivat laadukkaat ja kestävät vetoketjut ja ne sisältyvät hintaan. Mikäli vetoketjun ketjuosa ja alareuna ovat ehjät, voidaan joissain tilanteissa selvitä vaihtamalla pelkkä kelkka. 

Verhojen ompelu

Verhojen ompelua vaatekorjaus.fi
Verhot ovat kodin ja muiden tilojen viihtyisyyden kannalta tärkeässä roolissa. Verhojen kankaan valintaan kannattaa aina panostaa. Verhot eivät ole ainoastaan näkö- ja valosuojana, vaan verhot luovat kodikkuutta ja toimivat myös äänten vaimentimina. Ompelemme verhot ja muokkaamme valmiita verhoja kotiin, toimistoihin, veneisiin jne. Meiltä saat verhojen lyhennykset, pidennykset, rypytysnauhat yms.

Vuorikankaan vaihto

Vuorikangas on tärkeä elementti useimmissa vaatteissa. Vuorikangas helpottaa vaatteen päälle pukemista ja riisumista, mutta se myös vaikuttaa huomattavasti vaatteen istuvuuteen. On siis tärkeää, että vuorikangas on ehjä. Uusimme ja vaihdamme/korjaamme vuorikankaat takkeihin, juhla-asuihin, hameisiin, nahka-asuihin yms. Teemme myös nahkavaatteiden korjaukset ja paikkaukset.

Iistuintyynyt / tyynyt

Onko tuolin istuinosan tyynyjen kangas kulunut, kulahtanut ja haalistunut? Tai kaipaatko muuten vain tyynyihin uutta ilmettä? Meiltä onnistuu tyynyjen päällysteiden uusiminen. Päällystämme istuintyynyt kotiin, terassille veneisiin jne. Teemme irrotettavat tyynynpäälliset. Ompelemme pöytäliinat, sängynpeitteet yms. Saat kauttamme sisustusompelua laidasta laitaan.

Mittatilaustyöt

ompelutyötä vaatteiden muokkausta
On tilanteita, joissa ei millään tahdo löytyä sopivaa ja istuvaa vaatetta päälle pantavaksi. Silloin voi olla viisainta teetättää vaate alusta loppuun ja saa vaatteen vielä samalla mieleisestä kankaasta. Valmistamme kaikenlaisia vaatteita mittatilauksena. Varaudu hyvissä ajoin mm. päättäjäisiin, hääjuhliin, pikkujouluihin, syntymäpäiviin ja muihin juhlahetkiin.

Kuomujen korjaus

Veneen kuomut ja purjepussit joutuvat kovalle koetukselle tuulessa ja tuiskussa. Kankaaseen kohdistuva altistus kosteudelle ja auringon valolle sekä liikerasitus heikentävät myös kuomujen saumoja ja niiden ompeleita. Kuomuista voivat rikkoutua myös niiden muoviset ikkunat ja vetoketjut. Teemme veneiden kuomujen korjaukset. Vahvistamme ja tarkistamme ompeleet UV-suojatulla kestävällä ompeleella. Vaihdamme ikkunat. Uusimme myös kuomujen vetoketjut pituudesta riippumatta.

Pienompelutyöt