Vaatekorjaus | Korjausompelimo | Ompelimo Espoossa

Vaatekorjaus | Korjausompelimo | Ompelimo Espoon Kivenlahdessa tarjoaa sinulle aina hyvää ja kilpailukykyistä palvelua vaatetusalaan liittyvissä monenlaisissa työtehtävissä. Saat kauttamme hyviä vinkkejä sekä vaatteiden hoitoon liittyviä hyödyllisiä neuvoja, joiden avulla vaatteesi pysyvät pitempään hyvässä kunnossa.

Muodin vaihtelut

Elämme nopeasyklistä muodinvaihtelun aikakautta, jossa vaatteiden elinkaari on suhteellisen lyhyt johtuen pyrkimyksestä tuottaa valtavat määrät vaatetta mahdollisimman edullisesti. Monet ostamistamme vaatteista jäävät myös kaappeihin käyttämättömiksi, ja yksi syy tähän on se, ettei vaate istu vartalollemme. Valmisvaatteet suunnitellaan yleensä tiettyä vartalotyyppiä ajatellen, mutta jokaisella meistä on yksilöllinen vartalo ja siksi myös erilaiset tarpeet ja toiveet.

Ratkaisemme alamme haasteita tarjoamalla ammattimaista korjaus- ja muutosompelua, jolloin vaatteestasi saadaan juuri sinulle sopivia. Yritykselläni on jo pitkä vankka kokemus vaatesuunnittelusta ja vaatteiden sekä kodintekstiilien ompelusta, ja rakastamme työtämme ja olemme iloisia voidessamme ratkaista haasteita ja palvella juuri sinua.

Ammattilaisina tarjoamme asiakkaillemme oikeanlaisia ja tyydyttäviä ratkaisuja. Onnellinen asiakas syntyy yhdistelmästä keskinäistä ymmärrystä ja laadukasta käsityötä. Joten jos vaatteesi kaipaavat muokkausta tai korjausta, olemme täällä auttamassa!

Keitä olemme?

Olemme vaatekorjaus, korjausompelimo sekä ompelimo. Valmistamme myös kodin tekstiilejä ja teemme mittatilaustöitä. Kaikenlaiset vaatteiden ja tekstiileiden korjaukset ovat alaamme. Suoritamme muodistuksia, jolloin vaate saa uuden ilmeen sekä paremman istuvuuden.

Tarvitsetko vaatteiden muokkausta tai rikkimenneen vetoketjun vaihdon? Onko pukusi epäsopiva? Onko vaatteeseesi tullut repeämä tai sauma ratkennut? Etsitkö ammattilaista, joka voisi auttaa sinua vaateongelmissa? Ei hätää – me olemme täällä auttamassa! Osaamme antaa hyviä vinkkejä ja korjata vaatteesi jälleen loistokuntoon.” 🧵👗

Yli 20 vuoden kokemuksella

Palveluksessanne on vaatekorjaaja ja ompelija, joka on valmistunut vaatetusalan artenomiksi Heinolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Hänen yli 20 vuoden vankka kokemus vaatteiden ja kodintekstiilien valmistuksesta, korjauksesta ja muodistamisesta takaa laadukkaan työn.

Suoritamme kaikenlaisia vaatteiden ja kodintekstiilien korjaustöitä sekä muodistuksia. Valmistamme myös vaatteita mittatilaustyönä, aina hääpuvuista työvaatteisiin. Lisäksi ompelemme verhoja kotiin, toimistoihin, veneisiin ja muihin tiloihin. Päällystämme istuintyynyt, veneiden patjat ja tyynyt sekä paikkaamme ja vahvistamme talvipeitteet ja katteet.

Ompelijamme on valmis auttamaan teitä kaikissa vaatteisiin ja kodintekstiileihin liittyvissä tarpeissa!🪡🏠

Kuvassa on kerrostalo, jonka päädyssä katutasossa on ompelimomme.