Kasvomaski ruusukuvio

10,00 

Kaksikerroksinen kesto kasvomaski, ruusukuvio. Pestävä.

Tuotetunnus (SKU): 131 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kasvomaskilla saat lisäsuojaa pölyltä, lialta, bakteereilta ja viruksilta. Kasvomaskeja on saatavilla eri kokoja aikuisille ja lapsille. Kesto kasvomaskin käyttö on myös ekologinen teko, koska käyttämällä kestomaskia säästät samalla luontoa ja pienennät jätekuormitusta.

Kaikki myynnissämme olevat ja sivuiltamme löytyvät valmistamamme kasvomaskit on huolella ommeltu  ja maskeihin käytetyt kankaat on tarkoin valittu tarkoitustaan varten. Kankaat on myös valmiiksi esipesty kutistumisen ehkäisemiseksi.

Kun tilaat meiltä maskeja, niin ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla: vaatekorjaus@gmail.com tai tule liikkeeseemme käymään. Tilauksen postikulut Suomeen 3,50€.

Kaksikerroksinen kestomaski 100% puuvillaa. Kiinnitys korvan taakse. Kasvomaski suojaa suun ja nenän alueet. Julkisilla paikoilla näytät hyvältä siistin kasvomaskin kanssa. (Vääränlainen kangasmateriaali voi esimerkiksi astmaatikoilla lisätä hengitysvastusta tai erittää mikrokuituja sisäänhengityksessä.)

Kangasmaski ei ole kirurginen suunenäsuoja, eikä anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi covid-19 virusta vastaan.

Kestomaski voidaan pestä muun pyykin kanssa pesukoneessa 60 ° ja käyttää uudestaan. Maskin voi myös silittää silitysraudalla (varo silittämästä kumilenkkejä, ne voivat sulaa). Silitä maskin kangas täydellä teholla höyryn kanssa molemmilta puolilta.

Muista puhdistaa maski käytön jälkeen. Pidä aina huolta myös käsihygieniasta.