YLEISTÄ

PALVELEMME SINUA ESPOON KIVENLAHDESSA

Palveluksessanne on vaatekorjaaja ja ompelija, joka on valmistunut vaatetusalan artenomiksi Heinolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta.

Yli 20 vuoden vankka kokemus vaatteiden ja kodintekstiilien valmistuksesta ja niiden korjauksesta sekä muodistamisesta takaa laadukkaan työn.

  • Suoritamme kaikenlaisia vaatteiden ja kodintekstiilien korjaustöitä sekä modistuksia.

  • Valmistamme vaatteita mittatilaustyönä, hääpuvuista työvaatteisiin.

  • Ompelemme verhot mm. kotiin, toimistoihin, veneisiin jne.

  • Päällystämme istuintyynyt, veneiden patjat/tyynyt sekä paikkaamme/korjaamme ja vahvistamme talvipeitteet sekä katteet jne.

STRATEGIAMME

Pyrimme intensiivisesti kehittämään palveluamme ja pysymään alallamme kehityksen kärjessä. Voimme siten taata työmme laadukkuuden.


Olemme avoinna

Seuraavat poikkeavat aukioloaikamme:

su    19.5.  suljettu
ma  20.5.  klo 15-18

Ma – su, sopimuksen mukaan,
soita ja sovi: puh. 044 963 4992

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

(Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.)

Juhliin valmistautuminen

Muistathan tarvittaessa ajoissa teetättää juhlapukujen muodistukset ja muokkaukset tai vaikka valmistuttaa juuri sinulle sopivan mittatilauspuvun juhlaan kuin juhlaan.

Koulun erilaisiin juhliin kannattaa myös pukujen muokkausten ja valmistuksien osalta valmistautua hyvissä ajoin. Koulun päättäjäisiin, vanhojen tansseihin jne. kannattaa varautua riittävän aikaisin. Varaa siis aika sovitukseen ajoissa.

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, niin liitä viestiisi myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Soita