PALVELEMME SINUA ESPOON KIVENLAHDESSA

Palveluksessanne on vaatekorjaaja ja ompelija, joka on valmistunut vaatetusalan artenomiksi Heinolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta.

Yli 20 vuoden vankka kokemus vaatteiden ja kodintekstiilien valmistuksesta ja niiden korjauksesta sekä muodistamisesta takaa laadukkaan työn.

  • Suoritamme kaikenlaisia vaatteiden ja kodintekstiilien korjaustöitä sekä modistuksia.

  • Valmistamme vaatteita mittatilaustyönä, hääpuvuista työvaatteisiin.

  • Ompelemme verhot mm. kotiin, toimistoihin, veneisiin jne.

  • Päällystämme istuintyynyt, veneiden patjat/tyynyt sekä paikkaamme/korjaamme ja vahvistamme talvipeitteet sekä katteet jne.

STRATEGIAMME

Pyrimme intensiivisesti kehittämään palveluamme ja pysymään alallamme kehityksen kärjessä. Voimme siten taata työmme laadukkuuden.


Olemme avoinna

Liikkeemme on avoinna seuraavasti:

la    8. 8.   klo 12-17

Avoinna myös sopimuksen mukaan ma-su.
Soita ja sovi: 044 963  4992.

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin liitä viestiin myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Nopeamman palvelun saat aina kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Yhteydenottolomake

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta, taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.

Tykkää meistä Facebook-sivulla:

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Call Now Button