OLETKO OSTANUT UUDEN VAATTEEN, JOKA EI OLEKAAN SOPIVA?

Ei hätää. Voit ostaa vaatteen vaateliikkeestä avokauppana. Tule sen jälkeen meille, teemme sovituksen ja samalla huomaamme mahdollisen korjaustarpeen ja kannattaako ylipäätään vaatetta muokata, jos esim. vaatteen muokkauskustannukset muodostuvat liian suuriksi.

Älä irrota uudesta vaatteesta tuotelappuja ja säilytä kuitti, niin voit palauttaa tuotteen liikkeeseen takaisin, ellei vaatteesta saada kohtuullisella hinnalla sopivaa. (Palautusaika on yleensä 14 – 30 päivää ostopäivästä lukien. Varmista kuitenkin myyjältä tuotteen palautusaika.)

HUOMIOI MYÖS TÄMÄ

Älä osta liian pientä vaatetta. Väljää vaatetta on mahdollista muokata istuvaksi, mutta liian pientä vaatetta on lähes mahdotonta suurentaa niin, että muokkausta ei vaatteessa näkyisi ulospäin.

Kiinnitä myös riittävää huomiota kankaan laatuun. Pyri löytämään sellainen materiaali, joka ei ole kovin rypistyvää käytössä tai pesussa.

Pesuohjeet kannattaa myös lukea hyvin ja välttää ostamasta vaatteita jotka tulee pestä kemiallisesti.


Olemme avoinna

Liikkeemme on avoinna seuraavasti:

la    8. 8.   klo 12-17

Avoinna myös sopimuksen mukaan ma-su.
Soita ja sovi: 044 963  4992.

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin liitä viestiin myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Nopeamman palvelun saat aina kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Yhteydenottolomake

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta, taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.

Tykkää meistä Facebook-sivulla:

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Call Now Button