OLETKO OSTANUT UUDEN VAATTEEN, JOKA EI OLEKAAN SOPIVA?

Ei hätää. Voit ostaa vaatteen vaateliikkeestä avokauppana. Tule sen jälkeen meille, teemme sovituksen ja samalla huomaamme mahdollisen korjaustarpeen ja kannattaako ylipäätään vaatetta muokata, jos esim. vaatteen muokkauskustannukset muodostuvat liian suuriksi.

Älä irrota uudesta vaatteesta tuotelappuja ja säilytä kuitti, niin voit palauttaa tuotteen liikkeeseen takaisin, ellei vaatteesta saada kohtuullisella hinnalla sopivaa. (Palautusaika on yleensä 14 – 30 päivää ostopäivästä lukien. Varmista kuitenkin myyjältä tuotteen palautusaika.)

HUOMIOI MYÖS TÄMÄ

Älä osta liian pientä vaatetta. Väljää vaatetta on mahdollista muokata istuvaksi, mutta liian pientä vaatetta on lähes mahdotonta suurentaa niin, että muokkausta ei vaatteessa näkyisi ulospäin.

Kiinnitä myös riittävää huomiota kankaan laatuun. Pyri löytämään sellainen materiaali, joka ei ole kovin rypistyvää käytössä tai pesussa.

Pesuohjeet kannattaa myös lukea hyvin ja välttää ostamasta vaatteita jotka tulee pestä kemiallisesti.


Olemme avoinna

28.5.  klo 10-17

Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Koronapandemian vuoksi olemme paikalla sopimuksen mukaan ja toimimme siten, että voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisesti välttäen useamman asiakkaan samanaikaista kontaktia liikkeessämme.

Olemme paikalla ma – su, sopimuksen mukaan. Soita ja sovi: 044 963  4992.

Kasvo-/hengitysmaskit

Lisäsuojaa pölyltä, lialta, bakteereilta ja viruksilta.

Näin koronapandemian aikaan on tärkeää suojata suun ja nenän ympäristö. Meiltä saat 100%:sta puuvillakankaasta valmistetut kaksikerroksiset kesto kasvo- ja hengitysmaskit, joita voi pestä ja desinfioida. Kasvomaskia voi käyttää muulloinkin, kun liikutaan ulkona kylmällä ilmalla tai keväällä kun tiepöly on runsasta. (Vääränlainen kangasmateriaali voi esimerkiksi astmaatikoilla lisätä hengitysvastusta tai erittää mikrokuituja sisäänhengityksessä.)

Kangasmaski ei ole kirurginen suu-nenäsuoja, eikä anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Muista puhdistaa ja desinfioida kasvo-/hengitysmaski aina käytön jälkeen. Huolehdi myös käsien perusteellisesta hygieniasta, Maski tarjoaa suojaa, jos tahattomasti koskettelet nenän ja suun alueita käsilläsi.

Yhteydenottolomake

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta, taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.

Tykkää meistä Facebook-sivulla:

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, niin liitä viestiisi myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Nopeamman palvelun saat kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Call Now Button