Kasvomaski / Hengitysmaski

10,00 

Kaksikerroksinen kesto hengitysmaski, valkoinen sinioranssi kukallinen Kasvomaski / Hengitysmaski. Pestävä.

Tuotetunnus (SKU): 118 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kasvomaskilla / Hengitysmaskilla saat lisäsuojaa pölyltä, lialta, bakteereilta ja viruksilta. Kasvomaskeja on saatavilla eri kokoja aikuisille ja lapsille. Kesto kasvomaskin käyttö on myös ekologinen teko, koska käyttämällä kestomaskia säästät samalla luontoa ja pienennät jätekuormitusta. 

Kaikki myynnissämme olevat ja sivuiltamme löytyvät kasvomaskit ovat yrityksemme omaa tuotantoa. Kasvomaskimme on valmistettu ompelimossamme ja maskeihin käytetyt kankaat on huolella valittu tarkoitustaan varten. Maskeihin käytetyt kankaat on myös valmiiksi esipesty kutistumisen ehkäisemiseksi.

Kun tilaat maskeja, niin ota meihin ensin yhteyttä, että voimme varmistua tuotteen saatavuudesta. Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, sähköpostiin: vaatekorjaus@gmail.com, soita: +358 44 963 4992 tai tule liikkeeseemme käymään. Viiden kappaleen ja sitä suuremmat tilaukset lähetämme ilman postituskuluja. 1 – 4 kpl tilauksen postikulu 3,50€.

Kaksikerroksinen kestomaski 100% puuvillaa. Kiinnitys korvan taakse. Kasvomaski suojaa suun ja nenän alueet. Julkisilla paikoilla näytät hyvältä siistin kasvomaskin kanssa. (Vääränlainen kangasmateriaali voi esimerkiksi astmaatikoilla lisätä hengitysvastusta tai erittää mikrokuituja sisäänhengityksessä.)

Kangasmaski ei ole kirurginen suunenäsuoja, eikä anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Kestomaski voidaan pestä muun pyykin kanssa pesukoneessa 60 – 90° ja käyttää uudestaan. Maskin voi myös silittää silitysraudalla. Silitä maski täydellä teholla höyryn kanssa molemmilta puolilta.

Muista puhdistaa ja desinfioida maski aina käytön jälkeen.