Tuote loppu

Kasvomaski / Hengitysmaski

10,00 

Kaksikerroksinen kesto hengityssuoja. Pestävä.

Tuotetunnus (SKU): Kasvomaski sininen Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lisäsuojaa pölyltä, lialta, bakteereilta ja viruksilta. Kasvomaskeja saatavilla eri kokoja aikuisille ja lapsille.

Kun tilaat maskeja, niin ota meihin ensin yhteyttä, että voimme varmistua tuotteen saatavuudesta. Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella, sähköpostiin: vaatekorjaus@gmail.com , soita: +358 44 963 4992 tai tule liikkeeseemme käymään. Viiden kappaleen ja sitä suuremmat tilaukset lähetämme ilman postituskuluja. 1-4 kpl tilauksen postikulu 3€.

Kaksikerroksinen kesto maski 100% puuvillaa. Kiinnitys korvan taakse. Voidaan pestä ja desinfioida. Kaksikerroksinen kesto maski 100% puuvillaa. Kiinnitys korvan taakse. Voidaan pestä ja desinfioida. (Vääränlainen kangasmateriaali voi esimerkiksi astmaatikoilla lisätä hengitysvastusta tai erittää mikrokuituja sisäänhengityksessä.)

Kangasmaski ei ole kirurginen suu-nenäsuoja, eikä anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Kasvomaskin desinfiointi onnistuu esimerkiksi jos sinulla on kotona höyrysilitysrauta. Silitä maski täydellä teholla höyryn kanssa molemmilta puolilta. Voit myös kaataa esimerkiksi vedenkeittimestä kiehuvaa vettä tiskialtaaseen, pesualtaaseen tai astiaan. Anna 90 ° veden vaikuttaa, valuta vesi pois ja laita kasvomaski kuivumaan. Maski voidaan myös pestä muun valkopyykin kanssa pesukoneessa 90 °.

Muista puhdistaa ja desinfioida maski aina käytön jälkeen.


Olemme avoinna

28.5.  klo 10-17

Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Koronapandemian vuoksi olemme paikalla sopimuksen mukaan ja toimimme siten, että voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisesti välttäen useamman asiakkaan samanaikaista kontaktia liikkeessämme.

Olemme paikalla ma – su, sopimuksen mukaan. Soita ja sovi: 044 963  4992.

Kasvo-/hengitysmaskit

Lisäsuojaa pölyltä, lialta, bakteereilta ja viruksilta.

Näin koronapandemian aikaan on tärkeää suojata suun ja nenän ympäristö. Meiltä saat 100%:sta puuvillakankaasta valmistetut kaksikerroksiset kesto kasvo- ja hengitysmaskit, joita voi pestä ja desinfioida. Kasvomaskia voi käyttää muulloinkin, kun liikutaan ulkona kylmällä ilmalla tai keväällä kun tiepöly on runsasta. (Vääränlainen kangasmateriaali voi esimerkiksi astmaatikoilla lisätä hengitysvastusta tai erittää mikrokuituja sisäänhengityksessä.)

Kangasmaski ei ole kirurginen suu-nenäsuoja, eikä anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Muista puhdistaa ja desinfioida kasvo-/hengitysmaski aina käytön jälkeen. Huolehdi myös käsien perusteellisesta hygieniasta, Maski tarjoaa suojaa, jos tahattomasti koskettelet nenän ja suun alueita käsilläsi.

Yhteydenottolomake

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta, taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.

Tykkää meistä Facebook-sivulla:

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, niin liitä viestiisi myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Nopeamman palvelun saat kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Call Now Button