NÄIN SÄÄSTÄT VETOKETJUA

 • Aseta vetoketju lukkoon huolellisesti ennen vetämistä. Jos osat eivät ole paikoillaan ja ketju vedetään väkisin kiinni, voi ketju vaurioitua.

 • Sulje vetoketjut ennen pesukoneeseen laittamista. Vetoketjun pesulämpötila on sama kuin vaatteellakin.

 • Sulje vetoketjut ylös saakka. Housujen vetoketjut voivat rikkoutua istuttaessa, jos ne ovat osittain auki.

 • Vaate voi revetä helpommin, jos vetoketjua ei ole pukiessa tai riisuutuessa vedetty kokonaan auki.

 • Avaa pitkän takin vetoketju alhaalta päin kun istut, jos takissa on kaksoislukko.

 • Jos vetoketjun yhteydessä on nappi tai neppari pitäisi sitä aina käyttää.

 • Huonosti kulkevan metalliketjun saa toimimaan paremmin hankaamalla ketjuun kynttilän steariinia. Jos vetoketjusi kuitenkin rikkoutuu, niin ei huolta, me vaihdamme sen uuteen, eikä sinun tarvitse hankkia uutta ketjua. Meillä on parhaat kulloiseenkin vaatteeseen sopivat vetoketjut olemassa ja ne sisältyvät vetoketjun vaihtohintaan.

 • HUOM! On myös tapauksia, joissa vain kelkka on vaurioitunut ja jos vetoketju on muuten ehjä, niin silloin koko vetoketjua ei ole tarvis vaihtaa, vain kelkka uusitaan. 

ASIAA HOUSUJEN LAHKEIDEN LYHENNYKSESTÄ

 • Housut kannattaa aina sovittaa ennen lahkeiden lyhennystä ja siksi olisi hyvä, että asiakkaalla olisi mukana myös kengät, joiden kanssa housuja on tarkoitus käyttää.

 • Yleensä lahkeet lyhennetään siihen kohtaan, josta kengän kanta alkaa ja tämä mitta sopii myös kun käytät kenkiä joissa on erikorkuiset korot.

 • Puuvillakankaiset housut kannattaisi aina pestä ennen lahkeiden lyhentämistä, sillä puuvilla saattaa kutistua pesussa. Lahkeet voidaan lyhentää ilman pesuakin, mutta silloin kutistumavaraa jätetään lahkeisiin yleensä n. 0,5 – 1cm, kankaan materiaalista riippuen.


Olemme avoinna

Liikkeemme on avoinna seuraavasti:

la    8. 8.   klo 12-17

Avoinna myös sopimuksen mukaan ma-su.
Soita ja sovi: 044 963  4992.

Yhteydenotto sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin liitä viestiin myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle saadaksemme yksityiskohtaisempaa tietoa asiassasi.

Nopeamman palvelun saat aina kuitenkin soittamalla meille. Työpisteessämme emme ehdi aina heti vastaamaan sähköposteihin. Soita meille:
+358 44 963 4992

Yhteydenottolomake

Osoitteemme

Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti)

Huom! Parhaiten pääset liikkeeseemme, kun et mene Ristiaallokonkadulle, vaan tulet Merivirta kadulta, taksiaseman kohdalta parkkihallin sivustaa pitkin kerrostalon päätyyn, jossa liikkeemme sijaitsee.

Tykkää meistä Facebook-sivulla:

Shop

Liikkeessämme on myös pienimuotoinen shop, jossa on tarjolla mm. vaatteita, koriste- ja käyttöesineitä sekä koruja.

Noutamatta jäänyt vaate

Säilytämme asiakkaan meille toimittamaa korjaukseen tuotua vaatetta enimmillään 3 kk siitä päivästä lukien, jolloin olemme ilmoittaneet asiakkaalle työn valmistumisesta, ellei toisin ole asiassa erikseen sovittu.

Call Now Button